Volkan Şen Trabzonspor'da ama...

Bursaspor’un yollarını ayırma kararı aldığı 3 futbolcu arasında yer alan Volkan Şen Trabzonspor’a imza atmayı bekliyor.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre Trabzonspor’un girişimleri neticesinde Bursaspor’la tüm sorunlar çözüldü. Trabzonspor kulü

Volkan Şen Trabzonspor'da ama...

Bursaspor’un yollarını ayırma kararı aldığı 3 futbolcu arasında yer alan Volkan Şen Trabzonspor’a imza atmayı bekliyor.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre Trabzonspor’un girişimleri neticesinde Bursaspor’la tüm sorunlar çözüldü. Trabzonspor kulübü Volkan Şen’e bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro ödeyecek.

İMZAYI NE ZAMAN ATSAK

Dün geceden beri Trabzonspor’un gündemini iyice sıklaştıran Volkan Şen transferi her an bitebilir. Edinilen bilgiye göre Volkan Trabzonspor’a 5 yıllık imza atacak. Ancak Trabzonspor kulübü şuanda bir maç arifesinde olması nedeniyle imzayı ne zaman attırma konusunda kararsız.

Bu durumda Trabzonspor’un Volkan Şen’le hemen sözleşme imzalaması da mümkün, Bilbao maçından sonra da imzalaması mümkün. Trabzonspor Yönetiminin bu konuda karar vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor