Volkan Şen Şenol Güneş'i övdü

Trabzonspor'da beraber çalışan Şenol Güneş ve Volkan Şen Bursaspor'da yeniden bir araya geldi. Bursaspor’un Kartepe’de yaptığı hazırlık kampının dördüncü gününde yeşil-beyazlıların taraftarlar tarafından sevilen orta saha oyuncularından Volkan Şen, teknik

Volkan Şen Şenol Güneş'i övdü

Trabzonspor'da beraber çalışan Şenol Güneş ve Volkan Şen Bursaspor'da yeniden bir araya geldi. 

Bursaspor’un Kartepe’de yaptığı hazırlık kampının dördüncü gününde yeşil-beyazlıların taraftarlar tarafından sevilen orta saha oyuncularından Volkan Şen, teknik direktör Şenol Güneş’in gelmesinin kendileri için artı bir avantaj olduğunu söyledi.

Önümüzdeki 2014-2015 sezonunun hazırlık çalışmaları kapsamında Kartepe’de kamp yapan Bursaspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kampın dördüncü gününde basın mensupları ile bir araya gelen yeşil-beyazlı oyuncu Volkan Şen, “Burada çok güzel bir kamp ortamı var. Biliyorsunuz kamp dönemi her zaman yoğun ve yorucu geçiyor. Aynı zamanda biz de çok keyif alıyoruz. Herkes çok iyi niyetli çalışıyor. Bir hafta sonra UEFA Avrupa Ligi’nde çok önemli bir maçımız var. Onun öncesinde de yarın bir hazırlık maçımız var. Bu maçta eksiklerimiz ve hatalarımızı görüp bir hafta sonraki maçta yapmamak adına yarın güzel bir hazırlık maçı olacak bizim adımıza. İnşallah sakatlık olmaz. Çok şükür bugüne kadar ufak tefek sakatlıklar haricinde bir sakatlığımız yok. İnşallah bundan sonra da sakatlık olmaz” dedi.

"İNŞALLAH ŞENOL HOCAYLA BU SENE HEM AVRUPA’DA HEM DE LİGDE BAŞARILI OLURUZ"

Teknik direktör Şenol Güneş ile daha önce 2 yıl çalıştığını belirten Şen, “Şenol hocayla 2 yıl çalıştım. Gerçekten bana çok güveniyor. Her gün konuşuyoruz. Kendisi zaten futbolculuğu ve hocalık kariyeri tartışılmaz. Ondan her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Onun bilgisi ve tecrübesinden bir şeyler almaya çalışıyoruz. Hem bizim adımıza hem de Bursaspor adına gerçekten çok önemli bir isim. İnşallah kendisiyle bu sene hem Avrupa’da hem ligde başarılı oluruz. Geçen sene devre arasında geldim. Geldiğimde, şampiyon olduğumuzda çok iyi bir arkadaşlık vardı. Çok iyi bir ortam vardı. Maalesef geçen sene, benim düşüncem bu kimse yanlış anlamasın, bir arkadaşlık kuramamışız. Öyle bir ortam yoktu. Yeni gelen arkadaşlar olmuş. O yüzden de sahada istediklerimizi yapamadık. Bu sene çok daha faklı olacak. Dediğim gibi, Şenol hocanın gelmesi bizim için gerçekten çok önemli. Artı bir avantaj bizim için. Bu sene biz gerçekten çok iyi bir takım olma yolunda gidiyoruz. Çünkü idmanda olsun, idmandan sonra odalarımızda olsun çok iyi bir arkadaşlık var. Kimse merak etmesin ki bu sene Bursaspor hak ettiği yerlere gelecektir. Bu sorumluluğu artık almak gerekiyor" diye konuştu.

"BU SENE ÇOK FARKLI OLACAK"

Bu sene hem saha içinde hem de saha dışında çok dikkat edeceğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Daha çok sorumluluk almam gerekiyor ve sahada bana verilen görevin en iyisini yerine getirmem gerekiyor. Bunda da kimsenin şüphesi olmasın. Bu sene çok farklı olacak inşallah. Gençlerle biz devamlı konuşuyoruz. Bilmiyorum fark ediyor musunuz? Ben sahada zaman zaman onlarla da konuşuyorum. Yapmamaları gereken şeyleri de söylüyorum onlara aslında. Çünkü onlar gençler. Biz de yaşadık o gençlik zamanımızı ve ister istemez bir hatalar, bir yanlışlar oluyor tabi. Biz de onları engellemek adına onlarla konuşuyoruz. Dikkat etmelerini söylüyoruz. İletişim çok iyi yani. Şimdi önümüzde çok kısa bir zaman var ve bu kısa zamanda en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Haftaya oynayacağımız maç bizim adımıza çok önemli. Rakip kim olursa olsun, sahada bizim ne yaptığımız çok önemli olacaktır. Haftaya kazanmak adına her şeyi biz sahada yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler