Voleybolda kuralar çekildi

TVF Başkent Voleybol Kampüsü'ndeki Volley Hotel'de yapılan kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri Geza Dologh ve İsmet Ertuğrul'un yanı sıra kulüp yöneticileri katıldı.Bayanlar ve erkeklerde 16'şar t

Voleybolda kuralar çekildi

TVF Başkent Voleybol Kampüsü'ndeki Volley Hotel'de yapılan kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yönetim kurulu üyeleri Geza Dologh ve İsmet Ertuğrul'un yanı sıra kulüp yöneticileri katıldı.

Bayanlar ve erkeklerde 16'şar takımın mücadele edeceği 2. etapta, takımlar tek maç yapacak ve galip gelen ekip yarı finale yükselecek. 2 maç üzerinden yapılacak yarı final grubundan çıkmayı başaran takımlar, dörtlü finallere yükselecek.

Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takım Avrupa Voleybol Konfederasyonu Kupası'na (CEV Cup) katılma hakkı elde edecek. Şampiyon takımın, daha önceden CEV Cup'tan daha üst bir kupaya katılım hakkı bulunuyorsa, kupada ikinci olan takım CEV Cup'a gidecek.

Bayanlarda 2. etap maçları 22-23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak. Yarı final ilk maçları 25-29 Ocak, 2. maçları ise 14-15-16 Şubat tarihlerinde oynanacak. Finaller ise Mart-Nisan aylarında gerçekleştirilecek.

Erkeklerde ise 2. etap maçları 7-8 Aralık, yarı final ilk maçları 25-29 Ocak, 2. maçları 14-15-16 Şubat, dörtlü finaller ise Mart-Nisan aylarında yapılacak.

Kupada bugün yapılan kura çekimi sonrası 2. etap eşleşmeleri şöyle:

-Bayanlar-

Gazi Üniversitesi-Fenerbahçe Universal

İBA Kimya TED Kolejliler-Nilüfer Belediye

Pursaklar Voleybol İhtisas-Galatasaray

Arkas Spor-Ankaragücü

Yeşilyurt-Eczacıbaşı VitrA

İler Bankası-Ereğli Belediye

Beşiktaş-Vakıfbank Türk Telekom

Salihli Belediye-Karşıyaka

-Erkekler-

Maliye Milli Pilango-Fenerbahçe Grundig

Dorçe TED Kolejliler-Çankaya Belediye ANKA

4 Eylül Belediye-Halkbank

Torul Gençlik-İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Belediye Plevne-Ziraat Bankası

Yenişehir Belediye-Beşiktaş

Bornova Anadolu Lisesi-Arkas Spor

TOFAŞ-Galatarasay Yurtiçi Kargo

(Eşleşmelerde ilk yazılan takım ev sahibi takımdır)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler