Vladimir'den kız gibisin diyen Pulev'e demir yumruk

Almanya 'nın Hamburg kentinde yapılan Dünya Ağırsıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçını Vladimir Klitschko kazandı. WBA, WBO, IBF ve IBO kemerlerinin sahibi olan Ukraynalı boksör, O2 Arena'daki maçta Bulgar Kubrat Pulev'i 5. raundda nakavtla yendi.KIZ GİBİS

Vladimir'den kız gibisin diyen Pulev'e demir yumruk

Almanya 'nın Hamburg kentinde yapılan Dünya Ağırsıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçını Vladimir Klitschko kazandı. WBA, WBO, IBF ve IBO kemerlerinin sahibi olan Ukraynalı boksör, O2 Arena'daki maçta Bulgar Kubrat Pulev'i 5. raundda nakavtla yendi.

KIZ GİBİSİN DİYEREK TAHRİK ETMİŞTİ
 
"Kobra" lakaplı 33 yaşındaki Kubat Pulev, karşılaşma öncesi, Vladimir Klitschko'yu tahrik eden bir açıklama yaparak, "Çok yetenekli ama yüreği kız gibi" ifadelerini kullanmıştı. Ancak Klitschko, Bulgar rakibini bu sözleri söylediğine pişman etti. Rakibine büyük üstünlük kuran ve 3 kez yere seren Klitschko, 5. raund sonunda nakavtla şampiyonluğa ulaştı.
 
HASTANELİK OLDU
 
Rakibinin yumrukları karşısında çaresiz kalan Pulev, maçın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kubat Pulev ayrıca maç öncesinde şarkıcı sevgilisi Andreo Todorova'ya, "Klitschko'yu yenersem seninle evleneceğim" sözünü vermişti. Kubat Pulev bu yenilgiye karşın, Klitschko ile yaptığı maçtan 1.1 milyon Euro alacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor