Villarreal Real Madrid'i puansız gönderdi

İspanya La Liga'nın 15. haftasında Real Madrid, deplasmanda Villarreal ile karşı karşıya geldi. El Madrigal'de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı ve Real Madrid, Barcelona'nın puan kaybettiği haftada önemli bir bir fırsatı tepti. Kar

Villarreal Real Madrid'i puansız gönderdi

İspanya La Liga'nın 15. haftasında Real Madrid, deplasmanda Villarreal ile karşı karşıya geldi. El Madrigal'de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı ve Real Madrid, Barcelona'nın puan kaybettiği haftada önemli bir bir fırsatı tepti.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Villarreal, özellikle karşılaşmanın ilk yarısında önemli pozisyonlar buldu. İkinci yarıda beraberlik için saldıran Real Madrid, 18 şutunda sadece 1 isabet bulabildi ve rakip kaleyi fazla tehdit edemedi. Benitez'in öğrencileri karşılaşmayı, %65'lik topla oynama yüzdesi ile tamamladı.

Villarreal'de sezon başında Bursaspor'dan kadroya katılan Cedric Bakambu, ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika sahada kaldı ve Real Madrid defansını rahatsız ederken, iyi bir futbol ortaya koydu.

1-0'lık skorun ardından Villarreal üst üste 2. galibiyetini aldı ve 27 puanla, 5. sıraya yerleşti. Real Madrid ise 2 galibiyetin ardından, sezonun 3. yenilgisini aldı ve lider Barcelona ile 2. sırdaki Atletico Madrid'in 5 puan arkasında, 30 puanla 3. sırada kaldı.

La Liga'nın 16. haftasında Real Madrid evinde Vallecano ile karşılaşacakken, Villarreal ise deplasmanda Real Sociedad'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor