Veteran turnuvasının şampiyonu belli oldu

ASKF’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası sona erdi. Dün akşam Yavuz Selim Sahası’nda Ollilerspor ile Akçaabat  arasında oynanan final maçı sonrası turnuvanın şampiyonu belli oldu. Akçaabat’ı Ayhan Alemdaroğlu ve Nural Yan

Veteran turnuvasının şampiyonu belli oldu

ASKF’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası sona erdi. Dün akşam Yavuz Selim Sahası’nda Ollilerspor ile Akçaabat  arasında oynanan final maçı sonrası turnuvanın şampiyonu belli oldu. Akçaabat’ı Ayhan Alemdaroğlu ve Nural Yanık’ın golleriyle 2-0 mağlup eden Ollilerspor turnuvanın şampiyonu oldu.

dsc_9688.jpg

B Grubunda  yer alan iki takım gurup maçında karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi de Olliler takımı 3-1 kazanmıştı.

Dün oynanan Veteran Turnuvasında düdük çalan Hakemlere ödüllerini, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş verirken, ikinci olan Akçaabat’ın kupasını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı verirken şampiyon takım Olliler’in kupasını, ASKF Başkanı Cahit Erdem, İl Temsilcisi Zeki Kurt, TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve iş adamı Cemil Kalkışım hep birlikte verdi.

Bu arada final maçı öncesi ASKF yönetimi, turnuvaya katılan tüm takımların temsilcilerine İkram Sofrasın da iftar yemeği verdi. 

11655650_1623297451245803_1459977840_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor