''Verin TS'nin şampiyonluğunu''

TRABZONSPOR Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın şike soruşturması kapsamında sadece ifadesinin alınarak serbest bırakılmasının ardından yerel gazeteler şu başlıkları attı. Gazeteler, Trabzonspor’un aklandığını ve şampiyonluğun Fenerbahçe’den alınıp Bordo-Mavili kul

''Verin TS'nin şampiyonluğunu''

TRABZONSPOR Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın şike soruşturması kapsamında sadece ifadesinin alınarak serbest bırakılmasının ardından yerel gazeteler şu başlıkları attı.

Gazeteler, Trabzonspor’un aklandığını ve şampiyonluğun Fenerbahçe’den alınıp Bordo-Mavili kulübe verilmesi gerektiği yönünde manşetler attılar. Kuzey Ekspres Gazetesi “Daha ne bekliyorsunuz. Verin artık şu şampiyonluğu. Trabzonspor’un şampiyonluğu için artık hiçbir engel kalmadı”, İlkhaber Gazetesi “Artık tamamen aklandık. Şampiyonluk Kupamızı verin”, Karadeniz Gazetesi de “Ve Trabzonspor tertemiz” başlıklarını kullandılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor