Ver Kezmanı Al Tekke'yi

Forvet sorununa çözüm arayan Fenerbahçe'nin, takımında mutlu olmayan milli futbolcu Fatih Tekke'nin karşılığında Sırp futbolcusu Mateja Kejman'ı Rus Zenit takımına teklif ettiği ileri sürüldü.St. Petersburg kentinin Zenit futbol takımın sportif direktörü

Ver Kezmanı Al Tekke'yi

Forvet sorununa çözüm arayan Fenerbahçe'nin, takımında mutlu olmayan milli futbolcu Fatih Tekke'nin karşılığında Sırp futbolcusu Mateja Kejman'ı Rus Zenit takımına teklif ettiği ileri sürüldü.

St. Petersburg kentinin Zenit futbol takımın sportif direktörü Konstantin Sarsaniya, ''Fontanka.ru'' adlı Rus internet sitesine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Zenit arasında Tekke'nin transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Fenerbahçe ile Kejman'a karşılık Tekke'nin verilmesi konusunda görüşmeler yaptıklarını söyleyen Sarsaniya, ''Şu anda somut bir sonuç yok. Bu konudaki nihai karar önümüzdeki 2 gün içinde alınacak'' dedi.

Zenit'in Teknik Direktörü Dick Advocaat da Rus Sport Ekspress gazetesine yaptığı açıklamada, Zenit'in bugün yapacağı Viona maçında Tekke'nin muhtemelen kadroda olmayacağını belirterek, ''Çünkü o bu sıralar kendi transferiyle meşgul'' diye konuştu.

Rusya'nın saygın ekonomi gazetelerinden Kommersant'ta da yayımlanan haberde, Tekke'nin Kejman ile takas edilebileceği belirtilerek, bu konunun yarın akşama kadar netliğe kavuşacağı ifade edildi.

Haberde, Advocaat'ın düzenlediği basın toplantısında Tekke ile ilgili bir soruya, ''Son günlerde Tekke ile ilgili zorlu görüşmeler yapmaktayız, ancak bir sonuç yok'' şeklindeki yanıtına yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor