Vekil Hakan Şükür sahada!

Adalet ve Kalkınma Partisi 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ilk günkü çalışmaları sona erdi.AK Parti'nin, kuruluşundan bu yana geleneksel olarak düzenlediği ve milletvekilleri, parti kurucuları, MKYK üyeleri, MYK üyeleri ile Bakanlar Kurulu üy

Vekil Hakan Şükür sahada!

Adalet ve Kalkınma Partisi 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ilk günkü çalışmaları sona erdi.

AK Parti'nin, kuruluşundan bu yana geleneksel olarak düzenlediği ve milletvekilleri, parti kurucuları, MKYK üyeleri, MYK üyeleri ile Bakanlar Kurulu üyelerinin katıldığı toplantı, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla başladı.

Daha sonra kapalı oturumlara geçildi. Kapalı oturumlarda Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, yasama faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve AKPM Başkanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da birer konuşma yaptılar.

Öte yandan akşam yemeğinden sonra bazı milletvekilleri kendi aralarında halı sahada futbol maçı yaptılar.

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, maça biraz geç geldiğini belirterek, siyasetin içinde olduklarını, futboldan da ayrı kalamadığını ifade etti.

Bu arada Başbakan Erdoğan, kampa verilen arada Çamlıdere'ye gitti. Basının izlemesine imkan tanınmayan ziyarette Başbakan Erdoğan, yemek yedi ve burada vatandaşlarla sohbet etti ve alışveriş yaptı.

Başbakan Erdoğan, pekmez, reçel, marmelat ve meyve gibi ürünler aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor