Ve Tolga imzaladı!

Trabzonsporlu Tolga Zengin bugün M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman imza töreninde yaptığı açıklamada, Tolga’nın hiçbir koşul öne sürmeden boş sözleşmeye imza attığını be

Ve Tolga imzaladı!

Trabzonsporlu Tolga Zengin bugün M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.

Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman imza töreninde yaptığı açıklamada, Tolga’nın hiçbir koşul öne sürmeden boş sözleşmeye imza attığını belirterek, “Tolga, kulübümüzle 1998 yılında ilk sözleşmesini yapmıştı. O yıldan bu yana kadar bizimle beraber. Ve son imzamızda kendisi karşılıksız, ‘Sözleşmeye ne gerekiyorsa siz yazın’ diyerek boş mukaveleye imza atmaktadır. Oyuncumuzun Trabzonspor’da ve milli takımda başarıları herkes tarafından biliniyor. Bundan sonra kendisiyle devam edeceğiz. 5 yıllık imzalıyoruz. Trabzonspor’a ve camiamıza hayırlı olsun. Geçmişten daha başarılı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Tolga ise sözleşmesini uzattığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “1996 yılında altyapıda görev yapmaya başladım ve 15 yıldır da buradayım. A takımla olan beraberliğimi 5 sene daha uzattım. Bunun için çok mutluyum. Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu önümüzdeki sezon yakalayacağımıza inanıyorum. İki taraf için de hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler