Ve Soner Trabzonspor'da kalıyor!

Trabzonspor'un İshak Doğan'a karşılık Karabükspor'a önerdiği Soner Aydoğdu bu kulüple anlaşamayınca bordo mavili ekipte kaldıKardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan,  Milli oyuncuları İshak Doğan'ı Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin Euro, Aykut A

Ve Soner Trabzonspor'da kalıyor!

Trabzonspor'un İshak Doğan'a karşılık Karabükspor'a önerdiği Soner Aydoğdu bu kulüple anlaşamayınca bordo mavili ekipte kaldı

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan,  Milli oyuncuları İshak Doğan'ı Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin Euro, Aykut Akgün ile Soner Aydoğdu karşılığında verdiklerini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Aykut ile anlaştık, ancak Soner ile anlaşamadık. Biz Trabzonspor Kulübü ile konuşurken alternatifli konuşmuştuk. Böyle bir ihtimali göz önünde bulundurarak, Soner olmaz ise bu rakam 2 milyon 350 bin Euro ve Aykut'tu. Soner ile garanti para konusunda anlaşmazlıklar oldu. Ayrıca Soner’in Karabükspor’a gelmeye çok hevesli olmadığını hissettik. O nedenle Soner transferi olmadı, yapacak bir şey yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor