Ve Ronaldinho Süper Lig’de!

Süper Lig’in yeni takımı Antalyaspor, transferde de ‘Süper’ bir bomba patlattı! PSG, Milan ve Barcelona gibi devlerde oynayan Brezilyalı efsane yıldız Ronaldinho, Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Meksika’daki Queretaro takımından ayrılan ve ABD’ye gideceğ

Ve Ronaldinho Süper Lig’de!

Süper Lig’in yeni takımı Antalyaspor, transferde de ‘Süper’ bir bomba patlattı! PSG, Milan ve Barcelona gibi devlerde oynayan Brezilyalı efsane yıldız Ronaldinho, Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Meksika’daki Queretaro takımından ayrılan ve ABD’ye gideceği iddia edilen Ronaldinho, ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile birlikte çarşamba günü özel uçakla Antalya’ya gelecek. Meksika’ya gitmeden önce Beşiktaş’a da transferi gündeme gelen 35 yaşındaki süper yıldızın, Antalya’yı ve tesisleri gezip, resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

ronaldinho-antalyaspor.jpg

Türel’den destek

Transferin maliyeti konusunda herhangi bir bilgi verilmezken, Ronaldinho’nun kırmızı-beyazlı kulübe transferinde başrolü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in oynadığı öğrenildi. Yeni sezonda açılışı yapılacak olan Antalya Arena’ya bir dünya yıldızı getirmek veşehrin tanınırlığını artırmak isteyen Menderes Türel’in, yıldızın maliyeti karşılama sözü verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor