Ve Liverpool bombayı patlattı

Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'i Barcelona'ya gönderdikten sonra forvet arayışlarına başlayan Liverpool, Milan forması giyen İtalyan yıldız Mario Balotelli'yi transfer etti.Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamada, sağlık kontrolünden geçen 24 yaşındaki go

Ve Liverpool bombayı patlattı

Uruguaylı yıldızı Luis Suarez'i Barcelona'ya gönderdikten sonra forvet arayışlarına başlayan Liverpool, Milan forması giyen İtalyan yıldız Mario Balotelli'yi transfer etti.

Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamada, sağlık kontrolünden geçen 24 yaşındaki golcü ile uzun süreli bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Liverpool Kulübü, sözleşmenin mali detayları ve süresi hakkında bilgi vermezken, İngiliz basınında yer alan haberde, Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı ve Milan'a 16 milyon pound ödendiği kaydedildi.

Transferi hakkında görüş bildiren Balotelli ise, "Çok mutluyum. Buraya gelmek hakkında konuşuyorduk ve şimdi burada olduğum için mutluyum. Liverpool, İngiltere'deki en iyi takımlardan bir tanesi ve buradaki futbol çok iyi. Liverpool, genç oyunculardan kurulu harika bir takım, o nedenle buraya geldim" dedi.

Balotelli, yeni takımında 45 numaralı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler