Ve kaptan zirvede bıraktı!

2014 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Almanya'nın kaptanı Philipp Lahm, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı. 30 yaşındaki futbolcunun almış olduğu karar Alman taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 113 kez milli formayı giyen

Ve kaptan zirvede bıraktı!

2014 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Almanya'nın kaptanı Philipp Lahm, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı. 
30 yaşındaki futbolcunun almış olduğu karar Alman taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 113 kez milli formayı giyen Lahm 5 gol atma başarısı gösterdi. Hücuma sağladığı katkıyla bilinen başarılı savunmacı, daha önce de Bayern Münih ile 2018'de bitecek olan sözleşmesini yenilemeyeceğini ve kariyerini sonlandıracağını açıklamıştı. Philip Lahm'ın milli takımı zirvede bırakmak için böyle bir karar aldığı ifade edildi.
Alman Milli Takımı'nın resmi Twitter hesabı üzerinden ise tecrübeli futbolcunun fotoğrafı ile birlikte, "Teşekkürler Philipp! Dünya Kupası şampiyonu Kaptan Lahm, 10 yılın ardından milli takımı bıraktığını açıkladı" mesajı paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler