Ve işte Zokora imzaladı!

İspanya’nın Sevilla Kulübü’nden transfer edilen Didier Zokora, Trabzonspor ile resmi sözleşmeyi imzalayarak kulübe gönderdi.Buna göre Sevilla’nın ardından daha önce anlaşma sağlanan Zokora’yla da resmi sözleşme imzalanmış oldu. Fildişi Sahili’li oyuncu bu

Ve işte Zokora imzaladı!

İspanya’nın Sevilla Kulübü’nden transfer edilen Didier Zokora, Trabzonspor ile resmi sözleşmeyi imzalayarak kulübe gönderdi.

Buna göre Sevilla’nın ardından daha önce anlaşma sağlanan Zokora’yla da resmi sözleşme imzalanmış oldu. Fildişi Sahili’li oyuncu bu anlaşmayla 4 yıl Bordo-Mavili formayı giyeceği açıklandı.

Daha önce pazartesi günü sözleşme imzalayacağı açıklanan Zokora’nın programı eşinin de katılacak olması nedeniyle 1 gün ertelendi.

Pazartesi günü İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan yıldız oyuncu, Salı günü Trabzon’da sözleşme imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler