Ve GS mesaisi yeniden başlıyor

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğu Galatasaray maçı hazırlılıklarına 3 gün verilen aradan sonra bugün yapacağı idmanla başlayacak.TRABZONSPOR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKBordo mavililer Galatasaray maçı hazırlıklarını geçe hafta başından

Ve GS mesaisi yeniden başlıyor

Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğu Galatasaray maçı hazırlılıklarına 3 gün verilen aradan sonra bugün yapacağı idmanla başlayacak.

TRABZONSPOR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Bordo mavililer Galatasaray maçı hazırlıklarını geçe hafta başından beri yaptıkları idmanla sürdürmüştü. Milli takımın Belçika ile oynayacağı maç için Lige ara verilmişti. Cuma gününe kadar hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerde 3 gün izin verilmişti.

BROOS GELİYOR

Ülkesine giden teknik direktör Hugo Broos, Trabzon'a gelecek ve  hafta sonu oynayacak oldukları Galatasaray derbi maçının hazırlıklarına kaldıkları yerden devam edecekler.

YATTARA BELİRSİZLİĞİ

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi Yattara belirsizliği sürüyor, ülkesine tedavi için giden Yattara'nın Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

KAPTAN EGEMEN DE SORUN YOK

Kapta Egemen ise elindeki rahatsızlıktan dolayı Almanya'ya gitmişti, kaptanın Galatasaray maçında görev yapabileceği de kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor