Ve Göksel Gümüşdağ çekiliyor!

Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde şok gelişme. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ay sonunda yapacağı genel kurul öncesi, başkanlık için ilk resmi aday olan Göksel Gümüşdağ'ın adaylıktan çekilme kararı aldığı iddia edildi.Bu haber Gümüşdağ cephesinde

Ve Göksel Gümüşdağ çekiliyor!

Futbol Federasyonu genel kurulu öncesinde şok gelişme. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ay sonunda yapacağı genel kurul öncesi, başkanlık için ilk resmi aday olan Göksel Gümüşdağ'ın adaylıktan çekilme kararı aldığı iddia edildi.

Bu haber Gümüşdağ cephesinde şok etkisi oluştururken, bu karardan sonra ortak kanaat olan tek adayla seçime gitme durumu netleşmiş oldu. Dünkü Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar zirvesinden tek aday kararı çıkarken, bu gelişme üzerine bugün Aziz Yıldırım'ın, tekrar Aydınlar ile bir araya geleceği öğrenildi.

Göksel Gümüşdağ'ın çekilmesinin ardından adı başkan adaylığı konusunda geçen Mehmet Atalay ise nihai kararını yarın verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor