Ve FİFA'ya başvurduk!

Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile Ankaragücü kulüplerini karşı karşıya getiren mesaj olayıyla ilgili olarak FIFA’ya şikayet dilekçesi gönderdi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, imzasıyla Başkan Sepp Blatter’e hitaben gönderilen dilekçede, söz konusu olayın

Ve FİFA'ya başvurduk!

Trabzonspor Kulübü Fenerbahçe ile Ankaragücü kulüplerini karşı karşıya getiren mesaj olayıyla ilgili olarak FIFA’ya şikayet dilekçesi gönderdi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, imzasıyla Başkan Sepp Blatter’e hitaben gönderilen dilekçede, söz konusu olayın Türk futbolu açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekildi.

Dilekçede FIFA lisanslı menajer Ahmet Bulut’un sahibi olduğu Foot&Ball isimli şirkete mensup iki farklı takımın formasını giyen oyuncuyla şirket ortağını buluşturan söz konusu olayın içeriğine dikkat çekildi.

Aynı firmada Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın görev yaptığının da altı çizildi.

Söz konusu mesajın televizyon kanallarında açıkça gösterildiğinin de vurgulandığı yazıda, maçın Fenerbahçe lehine 6-0 bittiği kaydedildi.

Bu arada Emenike transferi de şikayet dilekçesinde yer aldı. Bu oyuncuyla aynı takım formasını giyen Bülent Ataman’ın açıklamalarına vurgu yapılan dilekçede, FIFA statülerinin ilgili maddelerine atıfta bulunularak, müsabakaların üzerinde açıkça manipülasyon anlamı taşıyabilecek bu gelişmelerin değerlendirilmesi talep edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler