Ve Erdal Atalay konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimine Trabzon temsilcisi olarak alınan Erdal Atalay, Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a konuştu.İlk kez Haber61.Net'e demeç verdiğini belirten ve bundan sonrada hiç bir basın kuruluşuna bu konuyla ilgili konuşm

Ve Erdal Atalay konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimine Trabzon temsilcisi olarak alınan Erdal Atalay, Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a konuştu.

İlk kez Haber61.Net'e demeç verdiğini belirten ve bundan sonrada hiç bir basın kuruluşuna bu konuyla ilgili konuşmayacağını vurgulayan Erdal Atalay, "Basında benimle ilgili bir sürü haber çıkmış dünkü olaydan sonra kimseye beyanet vermedim. "Sadri'yi ben başkan yaptım" şeklinde haberler çıkmış bunların tamamı hayali üründür. Bunu çok açık söylemek istiyorum. Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan bütün beyanlar hayal mahsülü ve uydurmadır" dedi.

"TRABZONSPOR'UN SİTESİNDEKİ DOĞRUDUR"

Atalay sözlerine şöyle devam etti: "Trabzonspor Kulübü'nün İnternet sitesinde yer alan Kamouyuna duyuru şeklindeki bildiri doğrudur. Sadri Başkan beni aradı istifa etmemi talep etti.

Bana teklif geldi bende Trabzonsporlu olarak, spor adamı olarak TFF Yönetim Kurulu üyeliğini kabul ettim. Trabzonluyum bunu herkes biliyor, Trabzonsporluyum inkar etmeme gerek yok ama spor adamıyımda. Çok uzun yıllardır sporun içindeyim. 1968 yılında İdmangücünün yöneticiliğini yaptım, Trabzonspor'un yöneticiliğini yaptım. İstanbul'da Kartalspor'un yöneticiliğini yaptım. Trabzonspor'da bir daha yaptım.

"TEKLİF GELDİ, KABUL ETTİM"

TFF yönetiminde bulundum. Değişik yerlerde futbolun ve sporun içinde hep oldum. Bana futbol adamlığı içerisinde daha öncede beraber çalıştığım arkadaşlarımdan bana böyle bir teklif geldi bende bunu kabul ettim. Sadri Şener istifa etmemi istedi, bende istifa etmeyeceğimi kendisine beyan ettim. Oradaki ifadem doğrudur.

Bunun dışında hiçbir kimseye beyanat vermedim ve bugünden sonrada hiçbir basın kurumuna beyanat vermeyeceğimi, spor kamuoyuna ve Trabzonspor kamuoyuna duyurmayı belirtmek isterim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler