Ve Emenike'de beklenen oldu!

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'un futbolcusu Emmanuel Emenike'yi 9 milyon Euro karşılığında transfer etti.Ligin bitimine 3-4 hafta kala yeniden gündeme gelen Emenike ile her konuda anlaşılırken, sadece kulübüyle anlaşma kalmıştı. Fenerbahçe yönetimi ilk

Ve Emenike'de beklenen oldu!

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor'un futbolcusu Emmanuel Emenike'yi 9 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Ligin bitimine 3-4 hafta kala yeniden gündeme gelen Emenike ile her konuda anlaşılırken, sadece kulübüyle anlaşma kalmıştı. Fenerbahçe yönetimi ilk etapta Kardemir Karabükspor kulübüne 6 milyon Euro önerdi. Karabükspor yönetimi, devre arasında belirledikleri 10 milyon Euro'luk bonservis bedelinden indirim yapmaya yanaşmadı.

Fenerbahçe yönetimi önce teklifini 6 milyon Euro'dan 7.5 milyon Euro'ya yükseltti. Bunu da kabul etmeyen Karabükspor yönetimi, sadece 1 milyon Euro'luk indirim yaptı ve taraflar 9 milyon Euro'da anlaştı.

Fenerbahçe yönetiminin bu transferin gerçekleştiğini en kısa sürede açıklaması beklenirken, Nijeryalı futbolcuya ödenecek yıllık ücretin 1.5 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor