Ve Constant sahne aldı

Afrika Uluslar Kupası devam ediyor. Medjani ve Yatabare'nin ardından sahne alan Kevin Constant'lı Gine ilk maçında Fildişi Sahili ile 1-1 berabere kaldı. İlk onbirde sahaya çıkan Constant, 90 dakika başarılı bir futbol sergiledi. Daha önce Medjani'li Ceza

Ve Constant sahne aldı
Afrika Uluslar Kupası devam ediyor. Medjani ve Yatabare'nin ardından sahne alan Kevin Constant'lı Gine ilk maçında Fildişi Sahili ile 1-1 berabere kaldı. İlk onbirde sahaya çıkan Constant, 90 dakika başarılı bir futbol sergiledi. Daha önce Medjani'li Cezayir, Güney Afrika'yı 3-1 mağlup ederken, Yatabare'li Mali ise Kamerun ile 1-1 berabere kalmıştı.
 
KİMSE İLE KAVGA ETMEDİM
Kevin Constant, Afrika Uluslar Kupası için bulunduğu Gine Milli Takımı kampında, takım arkadaşları ile kavga ettiği iddialarını yalanladı. Africatopsports. com sitesine açıklama yapan tecrübeli futbolcu, "Bazı zamanlar bazı sorunların çıkması normal. Denetim eksikliği ve kaynak karışıklığı farklı seslerin dışarı çıkmasına neden oluyor" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor