Ve cezalar belli oluyor!

Türk futbolunun gündemine adeta bomba gibi düşün Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili disiplin cezalarının kesilecek kritik toplantı İstinye'de başladı.Toplantıda PFDK yarıda kalan derbi maçıyla ilgili saha olayları ile çirkin ve kötü tezahurttan sevke

Ve cezalar belli oluyor!

Türk futbolunun gündemine adeta bomba gibi düşün Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili disiplin cezalarının kesilecek kritik toplantı İstinye'de başladı.

Toplantıda PFDK yarıda kalan derbi maçıyla ilgili saha olayları ile çirkin ve kötü tezahurttan sevkedilen Trabzonsporla ilgili kararını verecek.
Çirkin ve kötü tezahurttan 3 ihlali bulunan Trabzonspor son Fenerbahçe maçındaki 4. ihlalinden dolayı sadece bu ihlalle ilgili 1 maç seyircisiz oynama cezası alacak. Bordo-mavililere başka nasıl bir cezayla karşılaşacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor