Ve Çaykur Rizespor sonunda kazandı!

5 haftadır galibiyete hasret kalan Çaykur Rizespor, Deniz Kadah'ın golleriyle Kasımpaşa'yı yıktı. Karadeniz ekibi bu sonuçla 2016 yılındaki ilk galibiyetini aldı.   Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti

Ve Çaykur Rizespor sonunda kazandı!
5 haftadır galibiyete hasret kalan Çaykur Rizespor, Deniz Kadah'ın golleriyle Kasımpaşa'yı yıktı. Karadeniz ekibi bu sonuçla 2016 yılındaki ilk galibiyetini aldı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
 
Maça çok hızlı giren giren ev sahibi ekip 23. dakikada Deniz Kadah'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı da bu skorla önde bitiren Rizespor, 2. yarıda da hız kesmedi. 63. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Deniz Kadah, jeneriklik bir golle kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. 73'te Eren Derdiyok'un direkten dönen topu, Rizespor için şans anı oldu.
 
Kalan dakikalarda iki takım da skoru değişterecek fırsatlar yakalasa da maçta başka gol olmadı ve Rizespor, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
 
Bu sonuçla Çaykur Rizespor 28 puana yükselirken, Kasımpaşa 34 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor