Ve 3 isim emniyetten ayrıldı

Karabükspor Kulübü eski Başkanı Feridun Tankut, Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy ve futbolcu Koray Avcı ve Fenerbahçe Basketbol Şubesi Menajeri Nedim Karaka'ın ifade vermek üzere geldikleri emniyet müdürlüğünden ayrıldıkları öğrenildi.Karabükspor'un eski

Ve 3 isim emniyetten ayrıldı

Karabükspor Kulübü eski Başkanı Feridun Tankut, Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy ve futbolcu Koray Avcı ve Fenerbahçe Basketbol Şubesi Menajeri Nedim Karaka'ın ifade vermek üzere geldikleri emniyet müdürlüğünden ayrıldıkları öğrenildi.

Karabükspor'un eski başkanı Feridun Tankut ile Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına geldikleri öğrenildi.

İki ismin, "şike soruşturması" kapsamında Emniyet'e geldikleri ve ifadeleri alındıktan sonra Emniyet'ten ayrıldıkları belirtildi.

TANKUT: "TANIK OLARAK İFADEME BAŞVURDULAR"

Öte yandan futbolda şike soruşturması kapsamında İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden ilk ayrılan Nedim Karakaş oldu. Karakaş, gazetecilerin sorularına "Organize bir şike olup olmadığını sordular. Ben de hayır dedim" diye yanıt verdi.

Karabükspor eski başkanı Ferudun Tankut, gazetecilerin sorularına "Tanık olarak ifademe başvurdular" diye konuştu. Tankut, 'Emenike'nin transferiyle ilgili size soru soruldu mu?' şeklindeki soruya ise "Hayır hayır onlarla ilgili değil" diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor