Vasili ve Aleksei: TS ile işimiz zor!

CSKA Moskova takımının savunmasında oynayan ikiz kardeşler Vasili ve Aleksei Berezutski, karşılaşmanın zor olacağını ve Türk takımlarıyla deplasmanda oynamanın zor olduğunu söylediler.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, 2 Kasım Çarşamba günü Trabz

Vasili ve Aleksei: TS ile işimiz zor!

CSKA Moskova takımının savunmasında oynayan ikiz kardeşler Vasili ve Aleksei Berezutski, karşılaşmanın zor olacağını ve Türk takımlarıyla deplasmanda oynamanın zor olduğunu söylediler.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, 2 Kasım Çarşamba günü Trabzonspor ile karşılaşacak Rusya'nın CSKA Moskova takımının savunmasında oynayan ikiz kardeşler Vasili ve Aleksei Berezutski, karşılaşmanın zor olacağını ve Türk takımlarıyla deplasmanda oynamanın zor olduğunu söylediler.

2002'den beri CSKA'da forma giyen 29 yaşındaki ikiz kardeşler, UEFA'nın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamalarında, takımlarının Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu değerlendirdiler.

Şu anda grupta İnter'in ardından 2. durumda bulunduklarını hatırlatan Vasili, bunun önemli olmadığını, her şeyin Trabzonspor ile oynayacakları maça bağlı olduğunu belirtti.

Grupta her şeyin mümkün olduğunu söyleyen Vasili, ''Her şey bizim elimizde, gruptan çıkabiliriz'' dedi.

Aleksei Berezutski de, ''Durumumuz kötü değil. Trabzonspor maçı bizi bekliyor. Bu kez deplasmandayız ve orada işler daha zor olacak ancak kazanmayı başarırsak gruptaki durumumuz daha iyi olur. Trabzonspor'u Rusya'daki maçta yenemeseydik, bir üst tura çıkma şansımız azalmış olurdu'' diye konuştu.

İki oyuncu da Türkiye'deki atmosferin Rusya'daki maça oranla çok farklı olacağını söylediler.

Vasili, ''Türkiye'de oynamak her zaman çok zordur. Ayrıca her takım için kendi sahasında oynamak daha kolaydır. Ancak şansımız var. Daha önce Beşiktaş ile oynadık ve onları deplasmanda yendik. Bu nedenle deplasmanda oynamak çok büyük bir sorun değil, maç bizim için de çok önemli ve kesinlikle kazanmamız gerekiyor'' dedi.

Aleksei de Türk takımlarına karşı deplasmanda oynamanın çok zor olduğunu belirterek, ''Öncelikle bu Türk taraftarlardan kaynaklanıyor. Türkiye'de oynamak her zaman zordur, çünkü Türk taraftarlar kesinlikle olağanüstü'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor