Varşovaya liderlik için gideceğiz

UEFA Avrupa Ligi L Grubu son haftasında Polonya'nın Legia Varşova takımıyla 11 Aralık Perşembe günü karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek grubu lider bitirmeyi hedefliyor.Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Beşiktaş

Varşovaya liderlik için gideceğiz

UEFA Avrupa Ligi L Grubu son haftasında Polonya'nın Legia Varşova takımıyla 11 Aralık Perşembe günü karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek grubu lider bitirmeyi hedefliyor.

Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Beşiktaş'a bireysel hatalardan dolayı kaybettiklerini ancak bir yenilginin kendilerini hedeflerinden uzaklaştıramayacağını belirtti.

Beşiktaş mağlubiyetini "kaza" olarak değerlendiren Güney, "Zaman zaman böyle sonuçlar olabilir. Önemli olan bu tür sonuçları unutup önümüze bakmak. Trabzonspor,büyük takımdır. Bu sonuçları çabuk atlatmasını bilir. Futbolcular, teknik heyet profesyoneldir. Önümüzdeki Legia Varşova ve Çaykur Rizespor maçları telafi maçlarıdır. İnşallah bu maçlarda en iyi sonuçları alıp Beşiktaş maçını unutturacağız" dedi.

KİMSE KARAMSARLIĞA KAPILMASIN

Güney, Trabzonspor'un lig sonuna kadar zirve yarışı içinde olacağını ifade ederek, "Kimse karamsarlığa kapılmasın. Takımına güvensin, takımının yanında olsun. Trabzonspor, bu sonuçların altından kalkabilecek büyük bir camiadır" diye konuştu.

Yarın Legia Varşova ile oynayacakları maç için Polonya'ya gideceklerini belirten Güney, şöyle devam etti:

"Varşova'ya grup liderliği için gideceğiz. Amacımız ilk sırada yer alan rakibimizi yenerek grubu lider tamamlamak. Mücadelemiz bu yönde olacak. Geçen yıl tarihimizde ilk kez katıldığımız grup maçlarını lider bitirmiştik. Bu kez de yine grubu lider bitirmeyi hedefliyoruz. Trabzonspor'un Avrupa'daki başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyoruz."

ÇITAYI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ

Güney, Trabzonspor'un bu sezon 3 kulvarda hedeflerinin bulunduğunu, Avrupa'da da geçen sezonki başarılarının üstüne çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Geçen yıl UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tura yükseldiklerini anımsatan Güney, "Son maçlar öncesi grubu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyerek bu sezon da aynı başarıyı gösterdik ama bizim asıl amacımız geçen sezonki başarının üstüne çıkmaktır. Avrupa'da da çıtayı yükseltmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor