Van Der Vaart Trabzon'a gelecek mi?

Teknik Direktör Halilhodziç’in  “Orta saha ve forvete takviye yapabiliriz” şeklindeki açıklamasının ardından gözler Bordo-Mavili yönetime çevrildi.Bordo-Mavili yönetimin orta saha için transfer listesinde bulunan  Hollandalı oyuncu Rafael Ferdinand Van De

Van Der Vaart Trabzon'a gelecek mi?

Teknik Direktör Halilhodziç’in  “Orta saha ve forvete takviye yapabiliriz” şeklindeki açıklamasının ardından gözler Bordo-Mavili yönetime çevrildi.

Bordo-Mavili yönetimin orta saha için transfer listesinde bulunan  Hollandalı oyuncu Rafael Ferdinand Van Der Vaart transferinden bir sonuç  alamadı. Bir dönem  Ajax, Real Madrid, ve Tottenham gibi üst düzey takımlarda forma giyen Van Der Vaart  şuan  Alman kulübü Hamburg’da futbol hayatına devam ediyor

Bordo-Mavililer, hem yabancı hem yerli golcü transferinde ise çalışmaları hızlandırırken Fulham’ın golcüsü Mitroglou’dan da umudunu henüz kesmedi. Van Der Vaart’ın transferinden istediği sonucu çıkaramayan Trabzonspor Fulham’ın yunanlı golcüsü Mitroglou ile ise temaslarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler