Vali Yüksel'den TS'ye Jest

Bir dönem Trabzon Valiliği yapan Antalya valisi Alaattin Yüksel Trabzonspor yönetimine 7 Memetler restoranda bir yemek verdi. Yemeğe Bayındırlık Bakanı Faruk Özak, Başkan Sadri Şener Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Emniyet müdürü Feridun Boz, Antalya

Vali Yüksel'den TS'ye Jest

Bir dönem Trabzon Valiliği yapan Antalya valisi Alaattin Yüksel Trabzonspor yönetimine 7 Memetler restoranda bir yemek verdi.

Yemeğe Bayındırlık Bakanı Faruk Özak, Başkan Sadri Şener Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Emniyet müdürü Feridun Boz, Antalya Emniyet müdürü Feyzullah Arslan, İl Emniyet müdür yardımcısı Akçaabatlı hemşerimiz Cemil Tonbul, Trabzon Cumhuriyet başsavcısı Rıza Can, Golf Federasyonu başkanı ve Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve yöneticiler katıldı.

ŞENER PLAKET VERDİ

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Antalya valisi Alaattin Yüksel'e ' yaptıoğıı hizmetlerde ötürü bir şükran plakteti verdi. Başkan Şener ardından Antalya Emniyet müdürü Feyzullah Arslan'ada üzerinde Trabzonspor amblemi olan bir plaket sundu.  Vali Yüksel'de Başkan Şener'e bir plaket sundu.

Orhan Çavuşoğlu - haber61.net / ANTALYA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler