Vali Şahin'den destek!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'a resmen kayyum heyeti atanmasından sonra, Vali Dursun Ali Şahin, Giresunspor'u ziyaret etti.Vali Şahin, Giresunspor tesislerinde yapılan antrenman sırasında gerçekleştirdiği ziyarette futbolcular ve teknik heyet

Vali Şahin'den destek!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'a resmen kayyum heyeti atanmasından sonra, Vali Dursun Ali Şahin, Giresunspor'u ziyaret etti.

Vali Şahin, Giresunspor tesislerinde yapılan antrenman sırasında gerçekleştirdiği ziyarette futbolcular ve teknik heyetle tek tek tanışıp sohbet etti.

Ziyarette, İl Sağlık Müdürü ve Kayyum Heyeti Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, kulübün genel müdürü Fatih Hocaoğlu, teknik direktör Bahri Kaya ile teknik heyet hazır bulundu.

Cengiz Cindemir, burada yaptığı konuşmada mahkeme tarafından Kayyum Heyeti Başkanlığı'nın resmen onaylanarak göreve başladığını söyledi.

Vali Şahin ise Kayyum Heyeti Başkanlığı'na istedikleri isim olan İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir'in atandığını belirtti.

Bir aylık süreçte özellikle bayramdan sonrası için çok ümitli olduğunu ve büyük gelişmeler olacağına inandığını ifade eden Vali Şahin, şunları kaydetti:

''Kayyum atamadan da yönetim bulunabilirdi, ancak istediğimiz nitelikte bir yönetim bulamadığımız için bu yola gittik. İyi bir yönetim, ayrıca parası ve zamanı olan iyi bir başkan gerekli.

Bu şartları taşıyan bir yönetim bulunduğunda kayyum görevini devredecek. Giresunspor geçen yılın morali ile daha başarılı olarak yoluna devam edecektir.''

Giresunspor'un play-off'a çıkması için her zaman yardımcı olacaklarını da dile getiren Şahin, ''Giresunspor, Giresun'un markası ve prestijidir.

İki komşumuz Süper Lig'de. İnanıyorum ki Giresunspor da daha iyi seviyelere ulaşacaktır'' diye konuştu.

Teknik direktörü Bahri Kaya da Giresunsporlu futbolcuların geçen sene takımın ligde kalmasını sağladıklarını ve büyük özveride bulunarak boş mukavelelere imza attıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor