Vali Okutan'ı şaşırtan minik

2008-2009 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Trabzon'daki bazı okullar temsili olarak Vali Nuri Okutan ile İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı tarafından ziyaret edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı ziyaret eden Yüzüncü Y

Vali Okutan'ı şaşırtan minik

2008-2009 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Trabzon'daki bazı okullar temsili olarak Vali Nuri Okutan ile İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı tarafından ziyaret edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'yı ziyaret eden Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri gelecek adına beklentilerini anlattı.

Müdür Sandıkçı da öğrencilere 'Gelecekte hedeflerinize ulaşmak için bugünden başlayarak çalışmanız gerektiğini sizler de çok iyi biliyorsunuz. Bu sebeple işi başından sıkı tutarsanız, kendi geleceğiniz adına çok iyi işler yapmış olursunuz” dedi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı ziyaret eden Aliye Aşırbaylı İlköğretim Okulu ve anaokulu öğrencileri ise bir hayli ilgi gördü.

Zira Anaokulu öğrencisi Azra Senem Sağlam isimli 5 yaşındaki kız çocuğu konuşması ve tavırları ile Vali Okutan'ın ilgisini kazandı.

Okutan'ın elleriyle çikolata ikram ettiği minik Azra uzun süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi. 'Küçükler kahve ve sigara içmez. Küçükler meyve suyu içer, o halde bende meyve suyu ve çikolata istiyorum” diyerek Vali Okutan'dan taleplerini dile getiren minik Azra zekasıyla da kendini kısa sürede sevdirmeyi bildi. Sevimli tavırlarıyla ziyarette bulunanların sevgisini kazanan Azra'nın annesi de makama davet edildi.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Nuri Okutan, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin başarılı olmak için çok çalışmak ve kitap okumaları gerektiğini yineledi ve öğrencilere başarılar diledi.

Nurgul Günaydın Kurum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor