Vali maaşını takıma bağışladı!

Vali Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, maddi yönden zor durumda olan Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'a destek sağlamak için bir aylık maaşı olan 7 bin lirayı takıma bağışladığını belirtti. Giresunspor'un bir marka olduğunu ve Giresunlu olarak b

Vali maaşını takıma bağışladı!

Vali Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, maddi yönden zor durumda olan Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'a destek sağlamak için bir aylık maaşı olan 7 bin lirayı takıma bağışladığını belirtti.

Giresunspor'un bir marka olduğunu ve Giresunlu olarak bu markaya birlikte sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Şahin, ''Giresunspor'a kalıcı gelir amacıyla limanın otopark olmasını sağladık. Bu yönde yeni arayışlarımız sürüyor. Giresunspor'u maddi açıdan rahatlatmak için iş adamlarımızla olumlu görüşmelerimiz oldu. İş adamlarımızın imkanları ölçüsünde takıma destek olacaklarına inanıyorum. Tüm Giresunluları takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler