Valencia Celta Vigo'yu devirdi!

La Liga'nın 11. haftasında Celta Vigo, taraftarı önünde Valencia ile karşı kaşrıya geldi. Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi Valencia 5-1'lik skorla kazanmayı başardı.   Bu sonucun ardından Valencia puanını 18'e çıkarırken, Celta Vigo 21 puanda

Valencia Celta Vigo'yu devirdi!
La Liga'nın 11. haftasında Celta Vigo, taraftarı önünde Valencia ile karşı kaşrıya geldi. Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi Valencia 5-1'lik skorla kazanmayı başardı.
 
Bu sonucun ardından Valencia puanını 18'e çıkarırken, Celta Vigo 21 puanda kaldı.
 
Karşılaşmanın 13. dakikasında Valencia Paco Alcacer'in golyüle rakibi önünde 1-0 öne geçti. 24. dakikada Celta Vigo Augusto Fernandez'in golüyle skora dengeyi getirdi. İlk yarının son dakikasında Dani Parejo Valencia'yı 2-1 öne geçirdi ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.
 
İkinci yarıya da Valencia golle başladı ve konuk ekip Pace Alcacer'in 46. dakikadaki golüyle skoru 3-1'e getirdi. 64. dakikada Parejo farkı 3'e çıkaran golü atarken, 79. dakikada Shkodran Mustafi Valencia'nın 5. golünü kaydetti. Kalan sürede başka gol olmadı ve 90 dakikayı Valencia 5-1 önde kapadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler