Vahid hocadan seferberlik ilanı!

Haber61/spor servisiTrabzonspor'da tüm planlar Fenerbahçe maçı üzerine yapılıyor.Bordo mavililerin en büyük gücü olan Bosingwa’nın sakatlığı belirsizliğini korurken Vahid Halilhodzic’ten sağlık kuruluna talimat geldi.Mutlaka Bosingwa’yı Fenerbahçe maçında

Vahid hocadan seferberlik ilanı!

Haber61/spor servisi

Trabzonspor'da tüm planlar Fenerbahçe maçı üzerine yapılıyor.

Bordo mavililerin en büyük gücü olan Bosingwa’nın sakatlığı belirsizliğini korurken Vahid Halilhodzic’ten sağlık kuruluna talimat geldi.

Mutlaka Bosingwa’yı Fenerbahçe maçında hazır görmek istediğini belirten Boşnak Hoca, kafasında takımı şekillendiriyor. Haililhodzic sağlık ekibinden de Bosingwa'nın hazır hale getirilmesi istediği belirtildi.  Yükse bir ihtimalle Bosingwa yetişmez ise Zeki Yavru’nun bu kanada düşünüldüğü öğrenildi.

Ayrıca hafif sakatlığı bulunan Cardozo'nun da Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için yoğın çaba sarfedildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor