Vahid Hoca maç öncesi neler dedi?

Akhisar maçı öncesi açıklamalar yapan Trabzonspor’un Boşnak Hocası Vahid Halilhodzic son haftalardaki maçlarla ilgili, “Bir çok şeyle karşı karşıya geldik. Sadece olumsuz şeyleri dile getirmek istemiyorum tabi… Bu haftanın içerisinde 3 maç yaptık. 2 galib

Vahid Hoca maç öncesi neler dedi?

Akhisar maçı öncesi açıklamalar yapan Trabzonspor’un Boşnak Hocası Vahid Halilhodzic son haftalardaki maçlarla ilgili, “Bir çok şeyle karşı karşıya geldik. Sadece olumsuz şeyleri dile getirmek istemiyorum tabi… Bu haftanın içerisinde 3 maç yaptık. 2 galibiyet 1 beraberlik aldık. Medyada oluşturulan olumsuz bir hava kadar kötü bir durum yok ortada” dedi. Antep maçında alınan beraberliği için oyuncularını tebrik de etti.


Rakibin analizini yaptıklarını ve Akhisar’ın silahlarından Gekas ile ilgili oyuncuyu çok iyi incelediklerini belirten Vahid Hoca’ya sunucu, “Yorgun görünüyorsunuz?” diye sordu. Vahid hoca, “ Yorgun değilim Konsantre oldum. Her zaman gülümseyemem. Görünüşüm konsantrasyonumdan dolayı. Trabzonspor son sözünü söylemiş değildir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor