Vahid hoca da beraberliklerden bıkmış!

Haber61/ Spor Servisi- Akhisar deplasmanının ligin en zor deplasmanı olduğunu belirten Halilhodzic, kazanmak için geldikleri bu deplasmandan 1 puanla döndüklerini söyledi.İşte Halilhodzic'in açıklamaları:"Çok zor bir maç oldu. Bu deplasmanda nadiren takım

Vahid hoca da beraberliklerden bıkmış!

Haber61/ Spor Servisi- Akhisar deplasmanının ligin en zor deplasmanı olduğunu belirten Halilhodzic, kazanmak için geldikleri bu deplasmandan 1 puanla döndüklerini söyledi.

İşte Halilhodzic'in açıklamaları:

"Çok zor bir maç oldu. Bu deplasmanda nadiren takımlar kazanabilir. Yeterince kaliteli bir takım Akhisar. Bilal'in sol ayağını ve Gekas'ın gol koşularını hesaplamıştık. Maça iyi başlayamadık. Golü yedikten sonra oynamaya başladık. Beraberlik mandıklı bir sonuç İkinci yarı oyuna hakimdik. Birçok fırsat oluşturduk gol için. Tekrar söylüyoruz çok acelecşi davranıyoruz. Pas hataları yapıyoruz o yüzden baya bir mutsuzum çünkü buraya galibiyet için gelmiştik."

"BERABERLİKLER ARTIK ÇEKİLMİYOR"

"3 aydır bu takımı oluşturmaya çalışıyoruz. Takımı oluştururken zorluklarla karşılaşıyoruz. Bundan daha iyisini yapmak zorunda olduğumuzu biliyorum. Maalesef bugün bu hedeften uzağız. Bu haftaya kadar 6 maç berabere kaldık. Artık galibiyet almamız gerek bu beraberlikler çekilmez bir hal aldı. Umarım kazanmaya başlayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler