Uzunay: Yabancı oyuncuları!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, yabancı oyuncu transferi konusundaki temaslarını sürdürdüklerini belirtti, "Yabancı oyuncularımızı şölenle açıklayacağız" dedi. "İSİMLERİ VEREMEYİZ" Başkan Yardımcısı Uzunay, yabancı futbolcu transferi konusunda g

Uzunay: Yabancı oyuncuları!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, yabancı oyuncu transferi konusundaki temaslarını sürdürdüklerini belirtti, "Yabancı oyuncularımızı şölenle açıklayacağız" dedi.
 
"İSİMLERİ VEREMEYİZ"
 
Başkan Yardımcısı Uzunay, yabancı futbolcu transferi konusunda görüştükleri isimleri şu an için açıklamayacaklarını vurgularken, "Kadromuzdaki yabancı oyuncuların başka takımlara transferi konusunda da görüşmeler yapıyoruz. Bir taraftan da transfer etmek istediğimiz yabancı oyuncularla temas halindeyiz" diye konuştu.
 
Ali Uzunay, yerli oyuncu transferinde ise önemli aşama kaydettiklerini ifade ederken de şunları söyledi:
 
"ADEM'LE İSHAK GÜNDEMİMİZDE"
 
"Kadromuzu geçtiğimiz sezon oynadıkları futbolla büyük beğeni toplayan yerli oyuncularla takviye ediyoruz. Kasımpaşa’dan Adem Büyük de transfer gündemimizde yer alan bir oyuncu. Ancak kulübünün talep ettiği şartlar ağır. Eğer şartlar uygun olursa transferi gerçekleşir. Kardemir Karabükspor’dan İshak Doğan da gündemimizde olan isimlerden biri. Kadromuz şu an için genişledi ancak gelecek olan teknik direktörün raporu doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler