Uzunay: Saçma sapan bir karar!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, 13. ACM'nin Aziz Yıldırım hakkında verdiği yeniden yargılanma kararına çok sert tepki gösterdi.Uzunay, yaptığı açıklamada "Bir üst mahkemeye itiraz hakkımız var ve bunu kullanacağız. Saçma sapan bir karar. Bu ülke

Uzunay: Saçma sapan bir karar!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, 13. ACM'nin Aziz Yıldırım hakkında verdiği yeniden yargılanma kararına çok sert tepki gösterdi.

Uzunay, yaptığı açıklamada "Bir üst mahkemeye itiraz hakkımız var ve bunu kullanacağız. Saçma sapan bir karar. Bu ülkede uyuşturucu tacirleri ve devleti yıkmaya çalışan terör örgütlerini de kapsar bu karar. Onlarda yeniden yargılanmak ister. Neye göre bu karar verildi? Bu kararı kim vermişse inşallah bu yanlıştan dönerler. Artık bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nde verilen her karar tartışılır. Bunun altından nasıl kalkacaklar? Bu karar bir üst mahkemeden dönebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor