"Üzgünüz... Böyle olsun istemezdik"

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Sivasspor ve Eskişehirspor'un Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) organizasyonlarından 1 yıl men edilmesi kararını onamasıyla ilgili, "Her iki kulübümüz

"Üzgünüz... Böyle olsun istemezdik"
Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Sivasspor ve Eskişehirspor'un Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) organizasyonlarından 1 yıl men edilmesi kararını onamasıyla ilgili, "Her iki kulübümüzün de Avrupa kupalarına katılamayacak olması bizi çok üzdü. Bu işin böyle olmasını istemezdik" dedi.
 
Yolbulan, yaptığı açıklamada, bu durumda kendilerinin Avrupa kupalarına katılacağını ancak isteklerinin Eskişehirspor ve Sivasspor'un katılması yönünde olduğunu söyledi.
Avrupa kupalarına katılma ihtimali üzerine hazırlıklarını da ona göre yaptıklarını belirten Yolbulan, "Avrupa kupalarında oynanacak maçlara göre kamp programını belirleyeceğiz. Biz hazırız. Bizim için tarihi bir olay. Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil edeceğiz. Takım olarak iddialıyız" diye konuştu.
 
Sivasspor ve Eskişehirspor Kulübü, UEFA'nın 6 Haziran'daki kararı üzerine 16 Haziran'da CAS'a başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler