Uyanık futbolcuya bakın!

Arsenal-Kiev maçında yaşanan olay herkesi kahkahaya boğdu. Golsüz süren maçta Kievli Aliev öyle bir sakatlık geçirdi ki herkesi güldürdü...Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin de yer aldığı grupta oynanan gecenin diğer maçında Arsenal ile Dinamo Kiev karşı

Uyanık futbolcuya bakın!

Arsenal-Kiev maçında yaşanan olay herkesi kahkahaya boğdu. Golsüz süren maçta Kievli Aliev öyle bir sakatlık geçirdi ki herkesi güldürdü...

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin de yer aldığı grupta oynanan gecenin diğer maçında Arsenal ile Dinamo Kiev karşılaşmasında komik bir an yaşandı.. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada 69'uncu dakikada Dinamo Kievli futbolcu Alexander Aliev bir pozisyonda sakatlanıyor.
Yerde kıvranan futbolcuya hakem "Devam et" diyor, o anda rakip ekip kontra atağa kalkınca Aliev bakın nasıl iyileşiyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler