Üstünsalih'ten ‘borçlar ürkütüyor’ açıklamasına yanıt

Trabzonspor Yöneticilerinden Köksal Güney, şike sürecinde sona yaklaştıklarını mücadeleyi sürdüklerini ifade ederek, Passolig konusunda öz eleştiri yaparak, “Sistem tam oturmadan uygulamayı geçildi. Bu konuda hatamız var. Ama bu duruma bize has değil ülke

Üstünsalih'ten ‘borçlar ürkütüyor’ açıklamasına yanıt

Trabzonspor Yöneticilerinden Köksal Güney, şike sürecinde sona yaklaştıklarını mücadeleyi sürdüklerini ifade ederek, Passolig konusunda öz eleştiri yaparak, “Sistem tam oturmadan uygulamayı geçildi. Bu konuda hatamız var. Ama bu duruma bize has değil ülke genelinde de böyle görülüyor. Sıkıntılar yaşıyoruz” dedi.

Borçlar konusunda Yönetici Abdi Serdar Üstünsalih, "Kartal Tesisleri İmar durumu milli emlak sıkıntıları aşıldı şu anda. Akyazı stadının isim hakkı için büyük firmalarla görüşmeler sürüyor. Stadyumun açılışı öncesi alınan karar kamuoyu ile paylaşılacaktır. HES projesi için çalışmalara hız verdik” dedi.

BAŞARIYA GİDEN HER YOL MÜBAHTIR

“Trabzonspor’un sahada neden yerli oyuncuları yok” eleştirisine Abdi Üstünsalih, “Son maçta 8 yabancı 3 yerli oyuncu vardı. Trabzonspor’un UEFA gruplarında oynaması hayaldi ama şimdi yarı final ve final hedefi var. Başarıya giden her yol mubahtır diye görüyorum. Yabancı arenada bunun semeresini alacağımızı bunun böyle yapılması gerektiğini düşünüyorum.  Üye konusunda milyonlardan bahsediliyor bizim de daha önceki yıllarda 100 bin üye kampanyası vardı. Sınırlandırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Yeni yapılan üyelerin 2 yıl oy kullanmaları mümkün değil zaten” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor