Üstünsalih: UEFA'dan ceza...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Üstünsalih “UEFA’dan mali yapı ile ilgili herhangi bir ceza beklemiyoruz” dedi.Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih Bordo mavili kulübün UEFA Fair Play kuralları çerçevesinde herhangi

Üstünsalih: UEFA'dan ceza...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Üstünsalih “UEFA’dan mali yapı ile ilgili herhangi bir ceza beklemiyoruz” dedi.

Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih Bordo mavili kulübün UEFA Fair Play kuralları çerçevesinde herhangi bir ceza alıp almayacağını Haber61.net’e değerlendirdi.

Üstünsalih UEFA’nın kurallarını harfiyen yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, “UEFA’nın mali Fair Play kuralları var. Bu kuralları harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Birkaç tane eksiğimiz var. Onları da tamamlayıp UEFA’ya bildireceğiz. Herhangi bir ceza beklemiyoruz" dedi.

KÖKLÜ BİR REFORM YAPACAĞIZ

UEFA'nın kendilerinden bazı beklentileri olduğunu ifade eden Üstünsalih, "biz o beklentileri en kısa sürede tamamlayacağız. UEFA ilk önce mali yapının düzelmesini istiyor. Bizde yönetime geldiğimizden beri elimizden geldiğince mali yapıyı düzeltmeye çalışıyoruz. Bu mali yapı sadece ödemelerden kaynaklanmıyor. Şirketlerin yapısı dâhil her şeye bakıyoruz. Hepsini önümüzdeki günlerde köklü bir reform ile kökten değiştireceğiz” dedi.

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor