Üstünsalih: Sonuçlar iyi olmazsa!

Trabzonspor Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, açıklamalarda bulundu.Üstünsalih, “yaptığımız bunca transfere çalışmaya rağmen sonuçlar iyi olmazsa bunun altında eziliriz” diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü.SONUÇLAR İYİ OLMA

Üstünsalih: Sonuçlar iyi olmazsa!

Trabzonspor Mali İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, açıklamalarda bulundu.

Üstünsalih, “yaptığımız bunca transfere çalışmaya rağmen sonuçlar iyi olmazsa bunun altında eziliriz” diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü.

SONUÇLAR İYİ OLMAZSA EZİLİRİZ

Trabzonspor’a direk katkı sağlayacak oyuncular almaya çalışıyoruz. Bütün meselemizi bu işe veriyoruz. Gecemizi gündüzümüzü bu işe harcıyoruz. İnşallah saha sonuçları iyi olur. Bizde bunun keyfini süreriz. Eğer bütün bu yapılanlara rağmen bu masraflara rağmen saha sonuçları iyi gitmezse bunun altında kulüp olarak da yönetim olarak da bunun altında eziliriz.

TRABZONSPOR HER ZAMAN ŞAMPİYON OLABİLİR

Taraftar kadar bizde Trabzonsporluyuz. Trabzonspor’un menfaatlerini düşünüyoruz. Trabzonspor’un iyi olmasını istiyoruz. Benim yaşım 51. Benim yetişkin çocuklarım var onlar şampiyonluk göremedi. Onlarda bana baba şampiyonluk şampiyonluk diye soruyorlar. Bazen ümitlerini kaybettikleri de oluyor. Taraftarlarımız hiçbir zaman ümidini kaybetmemeli. Bu Trabzonspor. Trabzonspor’un tarihine bakacaksınız. Her zaman bu potansiyeli yakalayabilir, her zaman şampiyon olabilir. Bu yılki hedefimizde bizim şampiyon olmaktı. Yönetime gelirken ne dedik. Bizden bu sene bir şey beklemeyin, seneye görüşelim. O sene de bu sene geldi. Bu çalışmalar sonucunda da sahada alacağımız sonuçlarda bizi mutlu edecek veya etmeyecek.

KULÜBÜN UEFA’DAN YAPTIRIM ALMAMASINI İSTİYORUZ

UEFA kriterleri çok hassas bir konu. UEFA bugün kapa bildirdiğiniz rakamları ulusal ve yerel basında yazılan rakamların hepsini topluyor ve ona göre değerlendirme yapıyor. Burada çok dikkatli şeyler yazmak lazım. Afaki rakamlar yazmamak lazım. Bizde kendi bütçemiz içerisinde aşmamaya çalışıyoruz. Borcu artırmamaya çalışıyoruz. Bunun bütün yönetimi de UEFA’ya ve mali fair play kurallarına yönelik.

Bizim UEFA'ya bir taahhüdümüz var. İçeride de 200 bin Euro bloke paramız var. O paramızın yılsonu itibari ile kesilmemesini istiyoruz. Ayrıca kulübün herhangi bir yaptırım almamasını istiyoruz. Bugün ağustos ayındayız. Önümüzde 4 aylık bir süreç var. Bu süreci iyi yönetip mali fair play denetiminden geçmek istiyoruz. Geçemezsek ciddi yaptırımlarla karşılaşabiliriz. Bu sorumlulukla devam ediyoruz. Bunları aşarız diye düşünüyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor