Üstünsalih: Borsa'nın uyarısı normal!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Borsa İstanbul'un (BİST) yaptığı uyarının 'normal' olduğunu söyledi, "Ekonomik yapıyı, yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz"dedi."UEFA'DA YIL SONUNA SÜRE VERMİŞTİ"Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, B

Üstünsalih: Borsa'nın uyarısı normal!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Borsa İstanbul'un (BİST) yaptığı uyarının 'normal' olduğunu söyledi, "Ekonomik yapıyı, yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz"dedi.

"UEFA'DA YIL SONUNA SÜRE VERMİŞTİ"

Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, BİST'in Trabzonspor'un finansal yapısını düzeltmesi için yaptığı uyarıya değinirken şunları söyledi:

"UEFA'da bize yıl sonuna kadar bu konuda süre vermişti. Borsa da aynı konuda uyarı yaptı. Ancak biz belirtilen 31.12.2014 tarihine kadar mali yapıyı olması gereken haline getireceğiz. Bu konudaki uyarıyı aldık ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yani ekonomik yapıyı yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler