Üstün Oynadık Ama Kaybettik

Sağlam, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, öncelikle kupayı kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini belirterek, "Bu maçta ortaya iyi mücadele koyan takım bizdik. Üstün oynadığımız ve kazanmamız gereken bir maçı kaybettik.Takıma yeni oyuncul

Üstün Oynadık Ama Kaybettik

Sağlam, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, öncelikle kupayı kazanan Fenerbahçe'yi tebrik ettiğini belirterek, "Bu maçta ortaya iyi mücadele koyan takım bizdik. Üstün oynadığımız ve kazanmamız gereken bir maçı kaybettik.

Takıma yeni oyuncular monte ettik. Zaman zaman sıkıntılar oldu. Rakibi baskı altına aldığımız anlarda basit goller yedik. Maçın son dakikalarında meydana gelen huzursuzluklar nedeniyle kırmızı kart gördük. Bu kart Beşiktaş'a yakışmadı" dedi.

Ertuğrul Sağlam, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın Sheriff takımıyla yapacakları maça da değinerek, "Çarşamba günü çok mücadele eden bir takıma karşı oynayacağız. Yarışta en tepede olan takımlara karşı iyi oynamamız gerekiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor