Usta'nın anne acısı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün sponsoru ve fahri başkanı olan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor Kulübü Başkan adaylarından olan Muharrem Usta'nın annesi vefat ett

Usta'nın anne acısı

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park Kulübü'nün sponsoru ve fahri başkanı olan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Trabzonspor Kulübü Başkan adaylarından olan Muharrem Usta'nın annesi vefat etti. Cenazesi 29.06.2015 bugün(pazartesi) merkez Gündoğdu köyü camiinde ikindi namazını müteakip kılınarak aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

CİĞERİMİZİ YAKTIN ANNEM

Annesinin öldüğünü öğrenen Usta çok duygusal bir mesajı sabaha karşı böyle paylaştı: “Her anne gibi ciğerimizi yaktın da gittin anne… Bugün senin Rabbine kavuşma günün. Melekler yoldaşın olsun, mekanın cennet olsun annem.”

 

Haber61 ailesi olarak Başkan Usta'nın acısını paylaşıyor, vefat eden annesine Allah’tan rahmet bütün yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler