Usta, hani Bitnel düdüğü asıyordu?

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında verdiği kararlarla dünya kamuoyunun da gündemine gelen Deniz Ateş Bitnel , 17 yaş altı Avrupa Şampiyonası Eleme maçında Portekiz U17 takımı ile İsveç U17 takımlarının maçını yönetti. P

Usta, hani Bitnel düdüğü asıyordu?

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında verdiği kararlarla dünya kamuoyunun da gündemine gelen Deniz Ateş Bitnel , 17 yaş altı Avrupa Şampiyonası Eleme maçında Portekiz U17 takımı ile İsveç U17 takımlarının maçını yönetti. Portekiz U17 takımı bu önemli karşılaşmayı 2-0 kazandı.

TFF’nin sitesinden duyurulmayan karşılaşma için Türk hakemi Avrupa’da görev yapıyor Türkiye Futbol Federasyonu resmi siteden neden bu karşılaşmayı duyurmuyor yorumlarına neden oldu.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın Deniz Ateş Bitnel düdüğünü asacak açıklamasının ardından başkanın bu söylemi havada kalırken Trabzonspor kulüp başkanı Usta sosyal medyada da alay konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler