Ünyespor'da kongre kararı alındı

Spor Toto 2. Lig ekibi Ünyespor'un kulüp başkanı Ömer Zorlu, ''Yeni bir ekip kulübümüze daha faydalı olacaktır'' dedi.Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada, takımın Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi adına geçen sezon var güçleriyle mücadele ettiklerini söyledi.Tak

Ünyespor'da kongre kararı alındı

Spor Toto 2. Lig ekibi Ünyespor'un kulüp başkanı Ömer Zorlu, ''Yeni bir ekip kulübümüze daha faydalı olacaktır'' dedi.

Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada, takımın Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi adına geçen sezon var güçleriyle mücadele ettiklerini söyledi.

Takımı bir üst lige çıkarmayı başardıklarını ancak bu süreçte kendisi ve yönetim kurulu üyelerinin maddi ve manevi yönden yıprandıklarını ifade eden Zorlu, açıklamasında şunları kaydetti:

''2 sezondur kulübün başkanlık görevini yürütmekteyim. Mücadelede 5 yıldır özlemini duyduğumuz bir üst lige çıkma başarısını gösterdik. Bu zorlu mücadelemiz esnasında gerek yönetim kurulumuza muhalefet eden bir takım kişiler, gerekse yeterli futbol bilgisine sahip olmayan sporsever arkadaşlarımız tarafından eleştirilere maruz kaldık, ama yılmadık, bütün olumsuzluklara rağmen mücadelemize devam ettik. Çünkü bizler inanmıştık. İstenildiğinde ve inanıldığında her şeyin başarılabileceğini camiaya ispat etmiş olduk. Tabi bu başarı, sadece bizim inancımız ve mücadelemizle gelmedi. Bu zorlu yolda bizleri yalnız bırakmayan gerçek Ünyespor taraftarları, kalbi ve yüreği her daim Ünye için atan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, Ünyesporumuzu daha büyük başarılara taşıyabilecek, bayrağı daha yüksek rakımlı tepelere dikebilecek yeni bir ekibe ihtiyaç olduğunu düşündük. Yeni bir ekip kulübümüze daha faydalı olacaktır. Bu nedenle olağanüstü kongreye gitme kararı aldık. Bu kararın kulübümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.''

Zorlu, takımın başarısı için bu kararı almak zorunda kaldıklarını da vurgulayarak sürecin Ünyespor'a hayırlı olması dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler