Ünlü şikeci Aziz Yıldırım'dan anlamsız açıklama!

Dünya Futbol camiasının yapmış olduğu şikeler nedeni ile yakından tanıdığı Fenebahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım, F. Bahçe'nin olağan gene kurul'unda yapmış olduğu açıklama sırasında yine Trabzonspor'a atıfta bulunarak iftira attı. Konuşmasında Yıldırım,

Ünlü şikeci Aziz Yıldırım'dan anlamsız açıklama!
Dünya Futbol camiasının yapmış olduğu şikeler nedeni ile yakından tanıdığı Fenebahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım, F. Bahçe'nin olağan gene kurul'unda yapmış olduğu açıklama sırasında yine Trabzonspor'a atıfta bulunarak iftira attı. Konuşmasında Yıldırım, " CAs'ı mahkemeye verdik. CAS resmi olarak kararını kamuoyuna açıklamadı. Bunun nedeni de Türkiye'deki davaların devam etmesi ama kulüplere tebliğ etti. 
 
Bu tebligat içinde CAS'ın kararında oy birliği olanlar kadar oy birliğiyle olmayan kararlar da var. Bizim şike olmadığını belirten beyanımızdan dolayı bize 1 yıl verdiler. CAS bu konuda bize ceza verilmemesi gerektiğini söylüyor. Bizim 2 sene men cezasında indirim yapmadılar. 24 Haziran'a kadar ya da ay sonuna kadar mahkeme kararını verecek. Vereceği karar da durdurma mı olacak olmayacak mı bu belli değil. Eylül Ekim ayında da ilk duruşma yapılacak. İnşallah UEFA kendisine davrandığı gibi Türk takımlarına davranır. Türk takımları sahipsiz bırakılmıştır. Kendi çabaları dışında bir savunma yapılmamıştır. Trabzon'un Levent Bıçakçı'yla parasal ilişkileri var. Bıçakçı tahkim üyesi."ifadelerine yer verdi. 
 
Yıldırım'ın bu konuşması Trabzonspor'u yeni bir sürece çekme çabası olarak algılandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor