Ünlü oyuncu o takımla anlaştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Torku Konyaspor ile olan sözleşmesi karşılıklı feshedilen Belaruslu oyuncu Alexander Hleb'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle t

Ünlü oyuncu o takımla anlaştı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Torku Konyaspor ile olan sözleşmesi karşılıklı feshedilen Belaruslu oyuncu Alexander Hleb'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.
 
Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle takım oluşturmakta zorlanan Gençlerbirliği, kadrosunu, 2014'ün Ocak ayında transfer olduğu Torku Konyaspor ile yollarını ayıran 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Hleb ile güçlendirdi.
 
Kariyerinde daha önce Almanya'nın Stuttgart ve Wolfsburg, İngiltere'nin Arsenal ve Birmingham City, İspanya'nın Barcelona, ülkesinin BATE Borisov takımlarının formasını giyen Hleb, kendisini sezon sonuna kadar kırmızı siyahlı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı.
 
Ligin 18. haftası sonunda 10. sırada yer alan Gençlerbirliği, Belarus Milli Takımı ile çıktığı 66 maçta 6 gol kaydeden Hleb dışında Orduspor’dan Michel Landel ve Birleşik Arap Emirlikleri takımı El-Ahli’den Mustafa el-Kabir’i de ara transferde renklerine bağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor