Ünlü kaleci takımda kalacak mı?

İspanya'nın Real Madrid Kulübü'nün, futbol takımı kaptanı İker Casillas'ın gelecek sezon kadroda kalmasını istediği öne sürüldü.İspanyol AS gazetesi, bu sezon takımda en çok tartışılan oyunculardan biri olan ve taraftarların zaman zaman ıslıklayarak prote

Ünlü kaleci takımda kalacak mı?

İspanya'nın Real Madrid Kulübü'nün, futbol takımı kaptanı İker Casillas'ın gelecek sezon kadroda kalmasını istediği öne sürüldü.

İspanyol AS gazetesi, bu sezon takımda en çok tartışılan oyunculardan biri olan ve taraftarların zaman zaman ıslıklayarak protesto ettiği 34 yaşındaki kaleciye Real Madrid Kulübü yönetiminin "gelecek sezon seni kadroda istiyoruz" mesajını ilettiğini iddia etti.

Real Madrid ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunan Casillas, takımda kalması halinde 2015-2016 sezonunda 7,5 milyon avro, 2016-2017 sezonunda da 7 milyon avro kazanacak. Real Madrid'in sembol isimlerinden olan Casillas, geçtiğimiz haftalarda verdiği demeçlerde arzusunun Madrid'de kalmak olduğunu söylemişti.

Bu arada İspanyol basını, Casillas'ın Real Madrid'de kalma olasılığının artmasına rağmen Manchester United'da forma giyen David de Gea'nın transfer edilmesi için görüşmelerin devam ettiğini, İngiliz kulübünün 2016 Haziran ayında sözleşmesi bitecek De Gea için 40 milyon avroluk bonservis bedeli istediğini savundu.

Öte yandan Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, bugün Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan bir sponsorluk anlaşması tanıtımında yaptığı konuşmada, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 11. kupayı kazanmak için dinlenmeksizin çalışacağız. Real Madrid asla pes etmez" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler